söndag 17 juni 2012

Regn i Nynäshamn

Trötta och nöjda kom vi fram till Nynäshamn - så snart vi lagt till stegade vi bort till restaurang Kroken och tryckte i oss lagad mat. Balanssinnet i fortsatt gungning :)

Dagen efter vaknade vi till ljudet av regn. Magkänslan gav oss rätt, hur tråkigt det än var att lämna Lickershamn. Som tur är ligger Gotland kvar även i framtiden :)



Första dagen i Nynäshamn gick åt till sovmorgon och tvätt. På eftermiddagen sprack det upp och det gav möjlighet till en joggingrunda. Därefter bastu och middag på båten Freja. Kvällen bjöd på tjockaste dimman jag någonsin upplevt.


Andra dagen i Nynäshamn vaknade vi till...regn. De som valde att ge sig iväg idag måste antingen vara lätt knäppa eller ha planerat dåligt.

Hann knappt sätta på vattenkokaren, förrän vi såg en båt gå på grund. Stackarna gick ut från hamn i ganska hög fart och small i bara 20 meter utanför bryggänden. Förmiddagen gick åt till att studera hur en stor fiskebåt fick loss dem.



När så regnet gav med sig på eftermiddagen kom solen fram med full styrka. Det blev tacos och planer för morgondagen i sittbrunnen.

Inga kommentarer: