tisdag 17 juli 2012

Från helgen till Wasahamnen

Helgen bara försvann. Bästaste Benke och Annette mötte upp oss i Furusund på fredagen och hängde på ett par dagar. Första natten låg vi kvar i Furusund och andra natten provade vi på ett (för oss) nytt ställe vid Finnhamn. Benke hade en toppenkamera med sig som han tog mängder med jättefina foton med, så jag glömde helt av att fota själv...därför har jag i skrivande stund inget foto från helgen att bjuda på. Återkommer troligtvis med det...

När så våra kära grannar lämnat oss blev det lite för tyst och tomt. Vi funderade länge på vart vi skulle bege oss härnäst...när barnen - i helt rätt läge - föreslog Gröna Lund. Så efter många timmars tuff till motor - ingen vind - kom vi fram till ett megafullt Wasahamnen. Vi var precis på väg ut från hamnen, när hamnkaptenen vinkade på oss...en mindre båt skulle byta plats och vi fick ta över platsen han lämnade. Strålande!

Dagen idag har alltså spenderats på Gröna Lund. 20-30 minuters kö till varje attraktion, i underbart solsken. Äntligen lite sol som värmde kropp och själ :)



Hann faktiskt med en liten jogg efteråt också. Det är ju så mysigt att jogga på Djurgården. Fyllde sedan på med en hamburgare på O'Learys :)

I morgon slussar vi in i Mälaren. Vi ska passa på att spendera några dagar i olika "hemmahamnar". Vi ses kanske på Rastaholm till att börja med!

Inga kommentarer: