fredag 3 oktober 2008

Idioter och tomburkar finns det gott om ;)

Vissa fredagar är trafiken på vägen hem från jobbet lugn och fin - då kan man riktigt känna hur folk börjar varva ner för att njuta av helgen. Andra fredagar känns det nästan som att man är med i en rally-tävling, fast utan att vara frivillgt varken anmäld eller deltagande - det här var en sådan trafikfredag.

Ägaren till JEU894 låg ca 2 meter bakom mig på motorvägen. Jag låg i vänsterfil och hade bil framför mig (på behagligt avstånd) och till höger om mig...så det var inte mycket jag kunde göra. Ändå ligger idioten bakom mig och pressar och blinkar med ljusen! Jag viftade med handen för att visa min irritation, men såg hur pojkspolingen bara skrattade. Vet inte hur många hjärnceller dessa typer saknar, men det är i alla fall väldigt tydligt att de inte förstår allvaret med sitt beteende.

Nåja, ...växer nog upp en vacker dag han också...hälsar tant t :)

4 kommentarer:

Annie - PD sa...

Det finns så många puckon tyvärr, ibland förundras jag över att det inte händer fler olyckor...

Vill du ringa till ägaren av JEU894så heter han Lorens Wastesson och har även annons ute på blocket.

http://www.blocket.se/vi/18337853.htm?ca=11_s
:D

tant t sa...

annie pd - härligt jobbat detektiven ;) Kollade annonsen...luktar skumt!

Anonym sa...

Du talar som du inte använder ditt verktyg du Förmodligen är född med HJÄRNAN.

Du har ett alternativ i en sådan situation där du är i större drag blockerad och det är att uppmärksamma chauffören framför dig att någon måste/vill förbi på bilen framför så att denne ökar på och flyttar sig åt höger så att denne bakom dig kommer förbi - personen har uppenbart bråttom pga av någonting du tyvärr inte vet om. Du har aldrig funderat eller tänkt i liknande banor: en person är skadad i bilen bakom dig, en moder behöver föda sitt barn, du kör under hastighetsbegränsningen och ligger på 70sträcka i omkörningsfilen DVS VÄfilen och dem personerna måste fram med sina egna fordon för att det ej fanns tid eller möjlighet att vänta på utryckningshjälp!

Ta om ditt körkort och lär dig att inte gå ut i vänsterfil om du inte skall göra en omkörning, vänsterfilen på 70 sträcka och Över är inte till för att tantköra eller bete sig handlingsförlamat som Du själv beskriver i texten!

Sluta lek Polis och vifta med dina händer i brist på agerande från Din egna sida!

Hälsningar Förbannad lastchaufför.

Anonym sa...

Ja du Tant T vad ska man säga. Kommer mkt väll ihåg. Du låg i vänster fil och jag hade runt 65 på måtaren. Äldre mäniskor ska hålla sig i högerfil så att övriga trafikanter kan passera i den vänstra. Sen vet vi alla om att vägskatten är dyr i sverige men den berättigar inte långsamt gående fordon i vänster fil!


Sen skulle jag vilja fråga om du har bett om att få publicera mitt namn och regestrerings nummer på din blogg?


Svaret på frågan vet du säkert redan. Så hur går vi vidare?
Mitt namn har du ju redan så du kan höra av dig på Facebook via PM
/En lite smått irriterad Lorens