fredag 13 april 2012

di di di dam dam

Sjung med mig; Don't you worry bout a thing...!

Jag lovar, inget klick-klick med förståndet här inte... bara jag som är glad över att jag tog mig i kragen och fick tummen ur rumpan och kom mig till gymmet idag :) Vinterdepressionerna (okej, jag erkänner - har inte sånt) kastas åt sidan och flabbig kropp fick svettas loss en timme. Det var inte någon lust som drev mig till gymmet, snarare ett inre tvång - orakade ben och armhålor till trots - men nu längtar jag redan till nästa tillfälle. Påminn mig gärna om var jag lade den lusten i morgon när träningsvärken slagit klorna kring min kropp och soffan är skönare än någonsin!

Apropå armhålor… Såg ni Fråga Olle-dokumentären igår? Det finns en å annan fetisch som för mig var helt okänd. Att vissa gillar lack och läder och andra vill piska eller bli piskade känner säkert de flesta till (och jag sållar mig till ”de flesta” i det här sammanhanget), men att vissa föredrar sex i armhålan och att andra tänder på ballonger var helt nytt för mig. Och om ni ska på fest och väljer de finaste skorna med stilettklackar, då kan ni lägga "rätt" man på golvet och trampa på honom...för även det kan gillas.

Plötsligt känner jag mig - om möjligt - än mer vanlig som ska ha myskväll med familjen idag, vilket innebär tacos till middag, fruktsallad till efterrätt och Let's Dance på tv:n.

3 kommentarer:

Annie - PD sa...

hahaha :D dags att skaffa tv.
Tack för senast!
kram kram

tant t sa...

Testar loss lite, men borde väl egentligen sova...

Anonym sa...

Test annette